Udhetimet e javes 7 – 13 Gusht

 

Cdo jave ne Zenith Travel nisemi drejt destinacioneve shqiptare: Riviera, Theth, Valbone…si dhe destinacionet e huaja Lefkada, Zakynthos.

Shiko datat e paketave turistike per javen 7 – 13 Gusht dhe prenoto udhetimin tend te rradhes.

 

E Marte 8 Gusht

Zakynthos (5 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-5-dite/

Zakynthos (8 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-8-dite/

 

E Premte 11 Gusht

Lefkada (3 Dite)

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada/

Lefkada (7 Dite)

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-7-dite/

Riviera Shqiptare (3 Dite)

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/riviera-shqiptare/

 

E Shtune 12 Gusht

Valbone (2 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/valbone/

Theth (2 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/thethi/

Zakynthos (4 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-4-dite/

 

E Diele 13 Gusht

Lefkada (5 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-5-dite/

Lefkada (8 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-8-dite/