Udhetimet e javes tjeter ne Zenith Travel

 

Cdo jave ne Zenith Travel nisemi drejt destinacioneve shqiptare: Riviera, Theth, Valbone…si dhe destinacionet e huaja Lefkada, Zakynthos.

Shiko datat e paketave turistike per javen e ardhshme dhe prenoto udhetimin tend te rradhes.

 

E Merkure 19 Korrik

Zakynthos 4 dite (19-23) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-4-dite/

Zakynthos 8 Dite (19-26) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-8-dite/

 

E Premte 21 Korrik

Lefkada 3 Dite.

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada/

Lefkada 7 Dite

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-7-dite/

Riviera Shqiptare

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/riviera-shqiptare/

 

E Shtune 22 Korrik

Zakynthos 5 Dite (22-26) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-5-dite/

Zakynthos 8 Dite (22-29) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-8-dite/

Valbone Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/valbone/

Theth Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/thethi/

 

E Diele 23 Korrik

Lefkada 5 dite Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-5-dite/

Lefkada 8 dite Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-8-dite/