Udhëtimet e javës 14 – 20 Gusht

Me Zenith Travel, mund të udhëtoni drejt destinacioneve brenda Shqipërisë si: Riviera Shqiptare, Theth, Valbonë por edhe jashtë saj në plazhet e mrekullueshme të Zakynthos apo Lefkadës.

Shikoni datat e paketave turistike për javën 14 – 20 Gusht dhe prenotoni udhëtimin tuaj të radhës.

 

E Martë 15 Gusht

 

Zakynthos (5 ditë) 

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-5-dite/

Zakynthos (8 ditë) 

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-8-dite/

 

E Premte 18 Gusht

 

Lefkada (3 Ditë)

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada/

Lefkada (7 Ditë)

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-7-dite/

Riviera Shqiptare (3 Ditë)

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/riviera-shqiptare/

 

E Shtunë 19 Gusht

 

Valbonë (2 ditë) 

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/valbone/

Theth (2 ditë) 

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/thethi/

Zakynthos (4 ditë) 

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-4-dite/

 

E Dielë 20 Gusht

 

Lefkada (5 ditë)

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-5-dite/

Lefkada (8 ditë)

Detajet e udhëtimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-8-dite/