Ujëvara e Peshturës-Kanioni i Nivicës 1 DITË 1700 LEKË
Ujëvara e Peshturës-Kanioni i Nivicës-Ujesjellesi i Ali Pashe Tepelenes
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Qershor
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Korrik

Programi:

 Nisja nga Tirana ne oren 06:00
 Nisja nga Durresi ne oren 06:50
 Nisja nga Elbasani ne oren 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)
Ndalesë të shkurtër për kafe gjatë rrugës.
Mbërrijmë në fshatin Nivicë. Vizitë në fshatin me shumë histori dhe kulturë, kalanë e Nivices, kanionin, ujvarën.
Më pas do të kthehemi në Progonat nga ku do vazhdojë ecja për tek ujëvara e Peshturës. E gjithë rruga vajtje-kthim zgjat rreth 2 orë nivel i thjeshtë/mesatar. Kohe e mjaftueshme për foto dhe konsumimim e drekës të cilën duhet ta keni të paketuar me vete,ose për ata që kanë dëshire, mund ta konsumojmë në Tepelenë. Në kthim ndalesë pranë ujësjellësit të Ali pashë Tepelenës.
Kthimi ne Tiranë dhe Durrës rreth orës 20:00.

►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

1700 LEKË

Ne cmim perfshihet

 • **TRANSPORTI ME MJET KOMOD
 • **SHOQËRUESI I GRUPIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  SHENIM

  ► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► AGJENCIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIÇ JANË MUNGESË DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NËSE NUK I KENI MBUSHUR 18 VJEÇ, DHE UDHËTONI ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, JU DUHET PATJETER PROKURË E NOTERIZUAR.

  POLITIKAT E FËMIJËVE:
  0-2.99 VJEÇ PA PAGESË
  3-12 VJEÇ PAGUAJNË 1500 lEKE
  MBI 12 VJEÇ PAGUAN SI I RRITUR

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020