RAZËM – SHKODËR – SHIROKË 1 DITË €13
Razëm- Kalaja e Rozafes - Shkodër
 • ► 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Janar
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Shkurt

Programi:

► Nisja nga Tirana në orën 06:00. 

► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:15. (Pagese extra 300 Leke/personi)

► Nisja nga Elbasani në  orën 05:15. (Pagese extra 300 Leke/personi)

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhen minimalisht 9 persona pjesemarres)

Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në kalanë e Rozafës. Mbërrijmë në Razëm ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës.

Kthehemi në qytetin e Shkodrës ku do të kemi mundësi të vizitojmë pedonalen karateristike të qytetit si dhe  fototeken Marubi. Me pas vazhdojme viziten ne Shiroke per te shijuar natyren si dhe pamjet fantasitike te liqenit.

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me Automjet Komod
 • *Shoqerues Shqiptare
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka
 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  Politikat e femijve:

  0 – 2.99 Vjeç pa pagese

  3 – 5.99 Vjeç 40 % ulje

  Mbi 6 vjeç pagese e plote

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1 DITË PARA.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020