RADHIME – ORIKUM 1 DITË 1500 LEKË
Rradhime
 • ► 12, 13 , 19, 20, 26, 27 Qershor
 • ► 3, 4 , 10, 11, 17, 18, 24 , 25 ,31 Korrik
 • ► 1 , 7, 8 , 14 , 15 , 21 , 22 , 28 , 29 , 30 Gusht

Programi:

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 

►Nisja nga Durrësi në orën 06:3

►Nisja nga Elbasani në orën 05:15 (Pagese extra 300 Lek/personi)

Gjatë rrugëtimit tonë drejt do të kemi një ndalesë për pushim në afersi te qytetit te Lushnjes. Pastaj do të vazhdojmë drejt plazhit në Radhimë/Orikum. Zona Orikum-Radhimë është një nga më të preferuarat për plazh shumë pranë qytetit bregdetar të Vlorës, ku përballë saj qëndrojnë gadishulli i Karaburunit dhe ishulli më i madh në Shqipëri, Sazani.

Pasi të mbërrijmë në Orikum/Radhimë do të kemi kohë të lirë për plazh deri pasdite rreth orës 17:00. Gjatë gjithë udhëtimit do të keni edhe asistencën e shoqëruesit të grupit i cili do t’iu japi informacionet e nevojshme dhe sugjerimet se si koha e qëndrimit të shfrytëzohet më mirë. Dreka është opsionale dhe mund të konsumohet në restorantet aty pranë.

Në rrugën e kthimit do të kemi një ndalesë të shkurtër. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, rroba banje dhe shumë energji, etj.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

 

1500 Lekë

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *SHOQËRUESI I GRUPIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *DREKA
 • Shenim

  ► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.

  POLITIKAT E FËMIJËVE:

  0 – 1.99 VJEÇ PA PAGESË
  2 – 9.99 VJEÇ 15 % ZBRITJE
  MBI 10 VJEÇ PAGESË E PLOTË

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020