PRIZREN – PREVALLË 2 DITË €49
Prevallë, Prizren
 • ► 6-7, 7-8 , 13-14, 20-21, 27-28 Mars
 • ► 3-4 , 10-11, 17-18, 24-25 Prill
 • ► HOTEL YJET E SHARRIT €49
 • ► HOTEL SHARRI €75
 • Paketa me transport individual , - €10/person .

Programi:

►Dita e parë:

► Nisja nga Tirana në orën 08:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 07:00.

► Nisja nga Elbasani në  orën 07:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.
Mbërrijmë në Prevallë. Zbulim dhe shijim i natyrës mbresëlënëse që Bjeshkët e Sharrit përcjellin. Kohë e lirë për konsumimin e drekës. (guida shoqëruse ju sugjeron opsionet më të mira që mund të zgjidhni)
Akomodimi tek hotel Sharri më i mirë i zonës. Kohë e lirë gjatë së cilës mund të shfrytëzohet pishina dimërore. Darka në hotel.

►Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel. Dalje e vonë nga hoteli dhe konsumi i kafes së mëngjesit në aromën e freskët të Bjeshkëve të Sharrit, Prevallë. Pastaj nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

►Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

SUGJERIM:
NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *AKOMODIMI NE HOTEL
 • *MËNGJESI DHE DARKA
 • *PËRDORIMI I PISHINËS DIMËRORE (HOTEL SHARRI)
 • *GUIDA SHOQËRUESE GJATË UDHËTIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKËN "PËRFSHIHET"
 • *
 • Shenim

  SHENIM

  POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-3.99 VJEC JANË FALAS
  • 3.99 – 11.99 VJEC PERFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  SHENIM

  ► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET
  ► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR
  ► PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020