KARABURUN – SAZAN 1 DITË 2500 LEKË
Sazan - Karaburun
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 23, 26, 27, 30 Qershor
 • ► 3, 4, 7, 10, 11, 14, 17, 18, 21, 24, 25, 28, 31 Korrik
 • ► 1, 4, 7, 8, 11, 14, 15, 18, 21, 22, 25, 28, 29 Gusht
 • ► 1. 4, 5, 8, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Shtator

Programi:

► Nisja nga Tirana ne oren 06:00.

► Nisja nga Durresi ne oren 06:30.

► Nisja nga Elbasani ne oren 05:15 .(Pagese extra 300 Leke/personi)

Vazhdimi i udhetimi drejt Vlores. Mberritja ne Vlore . Ne oren 09:00 nisim lundrimin me anije nga porti kryesor i  qytetit  Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise .
Plazh ne Karaburun 3-4 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 – 19:00 ne portin kryesor te qytetit .

Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane  , Durres dhe Elbasan  ne mbremje .

Fundi i sherbimit tone .

►Duhet te dini se  :
-Itenerari mund te ndryshoje rradhe vizitash ( Ndalesa ne plazhin e Karaburunit mund te kryhet para vizites se ishullit te Sazanit ne raste kur dallget nuk e bejne te mundur viziten ne Sazan me perpara ) .
-Ne rast se dallget e detit jane totalisht te papranueshme per te kryer nje nga vizitat e itenerarit me siper dhe anija merr urdher nga kapiteneria e portit , klienti perfiton 10 % discount ne nje date tjeter ne po te njejtin destinacion .

►Duhet te keni me vete :

Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata .

►Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti ME AUTOMJET KOMOD
 • *Bileta e Anijes
 • *GUIDA GJATE UDHETIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKEN "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE  .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 1.99 VJEC PA PAGESE .
  2 – 9.99 VJEC 15 % DISCOUNT .
  MBI 10 VJEC PAGESE E PLOTE .

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020