KANIONET E OSUMIT- 1 DITË 1800 LEKË
Kanionet e Osumit, Ujëvara e Bogovës, Berati
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Qershor
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Korrik

Programi:

Nisja nga Tirana në orën 06:00

Nisja nga Durrësi në orën 06:30

Nisja nga Elbasani në orën 05:15 ( Pagese extra 300 Lek/person)

Gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër para se të mbërrijmë në kanione dhe të nisim eksplorimin tonë. Gjatë rrugës do të kemi mundësi të shijojmë degëzimet e lumit të Osumit dhe majat e larta të malit të Tomorrit. Rreth orës 1o:00 arrijmë tek kanionet dhe do të vizitojmë Lakoren Panoramike të Flamurit, Gjurmën e Abaz Aliut, Ballkonin Panoramik “Vrima e Nuses” (nga ku rrjedhë një legjendë që do ta mësojmë gjatë udhëtimit), Urën e Vjetër të Zabërzanit, Mullirin e Babait. (OPSIONALE RAFTING 45 EURO)

Në kthim do të ndalojmë tek Ujëvara e Bogovës. Pas ecjes në natyrë, nisemi drejt Beratit do të bëjmë një vizitë të shkurtër në qytetin e “një-mbi-një dritareve”. Qyteti i mbrojtur nga UNESCO, është një nga destinacionet kryesore për t’u vizituar në Shqipëri.

Pas vizitës në Berat, vazhdojmë udhëtimin për në kthim. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

Sugjerohet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, fruta të thata, aparat fotografik, çokollatë, veshje sportive për ecje dhe shumë energji, etj.

Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

 

1800 Lekë

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me automjet komod
 • *Shoqëruesi i grupit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka
 • *OPSIONALE RAFTING 45 EURO
 • Shenim

  ► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.

  POLITIKAT E FËMIJËVE:

  0 – 1.99 VJEÇ PA PAGESË
  2 – 9.99 VJEÇ 15 % ZBRITJE
  MBI 10 VJEÇ PAGESË E PLOTË

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020