KAMPING NË GJIPE – 2 DITË 3400 LEKË
GJIPE, SHPELLA E PELLUMBAVE, LLOGARA
 • ►1-2, 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Gusht
 • ►5-6, 12-13 Shtator

Programi:

►Dita I: Tiranë – Llogara – Gjipe:

Nisja nga Tirana në orën 06:00 

Nisja nga Durrësi në orën 06:20

Nisja nga Elbasani në orën 05:15

Ndalesë e shkurtër përgjatë rrugëtimit, përpara se të mbërrijmë në Llogara. Pushim për të shijuar panoramën që të ofojnë mali dhe deti. Mbërritja tek parkingu i automjeteve dhe do të ecim rreth 20 minuta për të zbritur në plazh.
Mbërritja në kamp. Akomodimi dhe kohë për plazh. Konsumimi i lirë i drekës. Pas dreke eksplorim dhe lojëra. Konsumimi i darkës. Pas darke zjarr, muzikë, lojëra dhe animacione.

►Dita II: Gjipe- Tiranë:
Konsumimi i mëngjesit. Pas mëngjesit fillojmë zbulimin e kanionit ku njihemi dhe me të pathënat rreth tij. Kohë për plazh. Opsionale vizitë me skaf tek Shpella e Pëllumbave dhe qëndrim për plazh. Pasdite kthimi drejt Durrësit, Tiranës dhe Elbasanit. Mbërritja në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, rroba banje sandale ose shapka , cokollata , fruta të thata, syze dielli, kapele, krem dielli, elektrik dore dhe shumë energji, etj.

*Për lehtësi gjatë ecjes për në plazh sugjerohet mbajtja e cantave të shpinës dhe jo mbajtja e cantave të dores ose valixheve.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *FJETJA 1 NATË NË ÇADRA KAMPINGU
 • *ANIMACIONE GJATË UDHËTIMIT
 • *GUIDA SHOQËRUESE
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *OPSIONALE PAKETA USHQIMORE MËNGJES, DREKË DHE DARKË - 2500 LEKË
 • *GJITHÇKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  ► QENDRIMI NE CADER TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITË PARA.
  ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School