GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT €16
GJIROKASTËR-TEPELENË
 • ► 2, 3, 9, 10 , 16 ,17, 23, 24, 30, 31 Tetor
 • ► 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Nëntor

Programi:

-Nisja nga Tirana ora 06:00
-Nisja nga Durresi ora 06:30
-Nisja nga Elbasani ora 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)
►(Per realizimin e transfertave nga  Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)
-Ndalesë për kafe gjatë rrugës.
-Mbërrijmë ne Gjirokastër.
-Vizitojme kalanë e Gjirokastrës, muzeun e armëve,pazarin karakteristik me arkitekture të vecantë, shtepinë e Kadaresë etj.
-Vizitojmë Liqenin e Viroit dhe parkun përreth.
-Konsumimi i drekës në Tepelenë dhe mëpas vizitojmë qytetin e Tepelenës, kalanë e Ali Pashë Tepelenës si edhe sheshin Lord Bajron .
-Nisja drejt Tiranës me ndalesa të shkurtra gjate rruges.
-Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

€16

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *Shoqëruesi i grupit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJVE:

  0 – 2.99 VJEÇ PA PAGESE

  3 – 5.99 VJEÇ 40 % ULJE

  MBI 6 VJEÇ PAGESE E PLOTE

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1 DITË PARA.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020