GJIROKASTËR – LIQENI I VIROIT 1800 LEKË
GJIROKASTËR-TEPELENË
 • ► 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 Qershor
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Korrik

Programi:

Programi:
-Nisja nga Tirana ora 06:30
-Nisja nga Durresi ora 07:00
-Nisja nga Elbasani ora 05:45 (Pagese extra 300 Leke/personi)
-Ndalesë për kafe gjatë rrugës.
-Mbërrijmë ne Gjirokastër.
-Vizitojme kalanë e Gjirokastrës, muzeun e armëve,pazarin karakteristik me arkitekture të vecantë, shtepinë e Kadaresë etj.
-Vizitojmë Liqenin e Viroit dhe parkun përreth.
-Konsumimi i drekës në Tepelenë dhe mëpas vizitojmë qytetin e Tepelenës, kalanë e Ali Pashë Tepelenës si edhe sheshin Lord Bajron .
-Nisja drejt Tiranës me ndalesa të shkurtra gjate rruges.
-Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
1800 LEKË

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *Shoqëruesi i grupit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE.
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKË "PËRFSHIHET"
 • Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020