BUDVA-PLLOCE , 1 dite €15
PLLOCE, BUDVA
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Korrik
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Gusht

Programi:

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 

►Nisja nga Durrësi në orën 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)

►Nisja nga Elbasani në orën 05:15 (Pagese extra 300 Leke/personi)

►(Per realizimin e transfertave nga Durresi dhe Elbasani duhet minimalisht  9 persona pjesemarres)

Pas kalimit te pikes kufitare te Murriqanit , vashdojme drejt destinacionit te Plaza Plloce ku do te kemi mundesi per te shijuar detin deri ne oren 15:30.
Udhetimi vashdon drejt Budvas per te vizituar Qytetin e Vjeter, kercimtaren e Budves, Portin e Jahteve. Qendrim ne Budva   per rreth 1 ore .
Me pas nisemi drejt Shqiperise . Mberritja ne Tirane & Durres  ne darke .

Fundi i shërbimit tonë!

►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, aparat fotografik, rroba banje dhe shumë energji, etj.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

€15

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me automjet komod
 • *Shoqëruesi i grupit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *SIGURACIONI JETËS NË UDHËTIM
 • *DREKA
 • *CADRAT E PLAZHIT KU JU DO TE QENDRONI
 • Shenim

  ► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet).
  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1-2 ditë para.
  ► AGJENCIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIÇ JANË MUNGESË DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NËSE NUK I KENI MBUSHUR 18 VJEÇ, DHE UDHËTONI ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, JU DUHET PATJETER PROKURË E NOTERIZUAR.

  POLITIKAT E FËMIJËVE:
  0-2.99 VJEÇ PA PAGESË
  3-12 VJEÇ PAGUAJNË 10 EURO
  MBI 12 VJEÇ PAGUAN SI I RRITUR

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020