3 dite
139

STAMBOLL

!Cmimet me poshte jane referuese dhe momentale. Cmimet rriten me shitjen e biletave!

Guide e sugjeruar per 3 dite qendrimi ne Stamboll :

►Dita e Parë: Nisja nga Aeroporti “Nene Tereza” ne oren 02:40 (ne mengjes) mberritja ne Stamboll ne oren 06:20 ne mengjes (orari lokal).
1. Vizite ne atraksionet kryesore te Stambollit te vjeter si : Hipodromi , Xhamia Blu , Kisha e Shen Sofise me madheshtoria ne boten Ortodokse, Sarajet e Sulltanit( TopKapi) .
2. Vizite ne zonen panoramike ne Kubbe Istanbul. (ofrohet nje pamje madheshtore e qytetit te Stambollit)
3. Check In ne Hotel (pas ores 14:00)
4. Vizite ne Grand Pazar.
5. Sugjerohet konsumimi i darkes nen atmosferen e Turkish Show

►Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel.
1. Vizite ne sarajet e reja te quajtura “Dolma Bahce”
2. Shetitje me anije ne Bosfor (zgjat perafersisht 1 ore)
3. Vizite ne Sheshin Taksim (sugjerohet te shikohet edhe Muzeu i Iluzioneve i cili ndodhet ne kete shesh)
4. Vizite ne akuariumin e Stambollit dhe Muzeu Historik Panorama 1453.

►Dita e Tretë:Mengjesi ne hotel.
1. Eksperimentin i zonen Aziatike
2. Vizite ne Koden e te dashuruarve.
3. Nisja per ne Airportin Sabiha Gokcen.
4. Mberritja ne Tirane

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas.

DataCmimi
 *********
15 Nentor-17 Nentor215 €/Person
22 Nentor - 24 Nentor189 €/Person
27 Nentor - 29 Nentor (Festat e Nentorit)179 €/Person
6 Dhjetor - 8 Dhjetor199 €/Person
13 Dhjetor - 15 Dhjetor175 €/Person
20 Dhjetor - 22 Dhjetor165 €/Person
27 Dhjetor - 29 Dhjetor149 €/Person
30 Dhjetor - 1 Janar (Viti i Ri)199 €/Person
3 Janar - 5 Janar175 €/Person
10 Janar - 12 Janar139 €/Person
17 Janar - 19 Janar154 €/Person
24 Janar - 26 Janar139 €/Person
31 Janar - 2 Shkurt169 €/Person
7 Shkurt - 9 Shkurt145 €/Person
14 Shkurt - 16 Shkurt (Shen Valentini)210 €/Person
21 Shkurt - 23 Shkurt199 €/Person
28 Shkurt - 1 Mars199 €/Person
6 Mars - 8 Mars (Festat e Marsit)210 €/Person
7 Mars - 9 Mars (Festat e Marsit)149 €/Person

Shenim

Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara. Perjashtohen nga oferta datat e festave kombetare e nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror qe kosto e biletave te udhetimit eshte me e larte.Hotelet ne kete faqe jane vetem disa prej tyre. Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 694000016
  • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020