4 dite
235

Bruksel

Fundjave ne Bruksel duke filluar nga 235 €/Person.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:
1. Bilete per hyrje ne Muzeun e Makinave, mundesi per te anashkaluar rradhen – 13 €/Person
2. Vizite ne te gjitha pikat e atraksionit ne qytet planifikuar nga 1 deri ne 2 dite – 30 €/Person
3. Bilete per hyrje ne “Atomium” mundesi per te anashkaluar rradhen – 17 €/Person
4. Dite e plote vizite ne Bruges me guide – 36 €/Person

DataCmimi
 *********
Husa President Park 4*289 €/Person
Mercure Brussels Center Louise Hotel 4*315 €/Person
Metropole Brussels Hotel 5*329 €/Person

Shenim

Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires pervec datave te festave kombetare dhe nderkombetare, festave te fundvitit, apo sezonit veror ku dhe biletat jane me shtrenjte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane. Paketa akoma me te lira zakonisht i gjejme dhe me nisje fluturim direkt nga Podgorica.

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 694000016
  • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020