Hotele Zenith Travel
Radika Mountain Resort MAVROVA
2

ditor

2 Ditor
 • Cmimet dimerore te vlefshme nga data 2 Dhjetor 2019 – 2 Prill 2020 (duke perjashtuar date 26 Dhjetor-26 Janar)

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 55€/personi/nata
  Junior Suite – 65€/personi/nata
  Apartament – 75€/personi/nata
  Presidential apartament – 140€/personi/nata

   

 • Cmimet dimerore te vlefshme nga data 26 Dhjetor 2019 – 26 Janar 2020

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 75€/personi/nata
  Junior Suite – 85€/personi/nata
  Apartament – 95€/personi/nata
  Presidential apartament – 160€/personi/nata

  Cmimet e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi sipas dhomes me mengjese
  2. Taxa e turistit
  3. Qendra SPA (pishina dimerore , Jacuzzi , sauna , fitness)
  4. Qendra e Sportit (futboll , teniss , bilardo)
  5. Kopeshti per femije
  6. Parking
  7. WIFI

  Shtesat e vakteve : 
  1. Dreka – 15€/personi
  2. Darka – 15€/personi

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 3,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 4 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate

   


   

 • Krishtlindjet ne Radika, paketa per 3 nete qendrimi (paketa e vlefshme nga data 22 Dhjetor deri ne 27 Dhjetor)

   

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 229€/personi/ 3 nete
  Junior Suite – 280€/personi/ 3 nete
  Apartament – 280€/personi/ 3 nete
  Presidential apartament – 390€/personi/ 3 nete

  Cmimet e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi sipas dhomes per 3 nete
  2. Mengjesi dhe Darka per ditet e qendrimit
  3. Nata GALA e Krishtlindjeve me muzike Live
  4. Pijet per naten GALA
  5. Pija e mireseardhjes ne Check In
  6. Transport falas ne qendren e Ski Zare Lazareski
  7. Taxa e turistit
  8. Qendra SPA (pishina dimerore , Jacuzzi , sauna , fitness)
  9. Qendra e Sportit (futboll , teniss , bilardo)
  10. Kopeshti per femije
  11. Parking
  12. WIFI

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 3,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 4 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate


   

 • Viti i Ri ne Radika , paketa per 2 nete qendrimi (paketa e vlefshme nga data 31 Dhjetor 2019 deri ne 2 Janar 2020)

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 318€/personi/ 2 nete
  Junior Suite – 338€/personi/ 2 nete
  Apartament – 358€/personi/ 2 nete
  Presidential apartament – 480€/personi/ 2 nete

  Cmimet e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi sipas dhomes per 2 nete
  2. Mengjesi dhe Darka per ditet e qendrimit
  3. Nata GALA e Vitit te Ri me muzike Live
  4. Pijet per naten GALA
  5. Pija e mireseardhjes ne Check In
  6. Transport falas ne qendren e Ski Zare Lazareski
  7. Taxa e turistit
  8. Qendra SPA (pishina dimerore , Jacuzzi , sauna , fitness)
  9. Qendra e Sportit (futboll , teniss , bilardo)
  10. Kopeshti per femije
  11. Parking
  12. WIFI

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 3,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 4 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate

 • BIANCA RESORT & SPA KOLASHINE
  3

  ditor

  3 Ditor
 • Paketa Vjeshte 

  2 nete / 3 dite – 172€ per 2 persona

  Paketa perfshin : 

  1.  Akomodimi 2 nete ne Dhome Standarte ose Superiore
  2.  Mengjese dhe Darka
  3.  Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)
  4.  Perdorimi Falas i pishines dimerore , sauna dhe fitness
  5.  Parking Falas
  6.  WIFI falas

  Dreka – 43euro / cifti shtese per 2 nete dhe 3 dite

  Politikat e femijeve :
  1. 0 – 2,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – Falas
  2. 3 – 11,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – 45euro

  Taksa shtese e qytetit (jo e perfshire ne cmim , paguhet ne Check In)

  – 1.3€ personi i rritur
  – 0,50€ femija 0 – 12 vjec
  – 0,90€ femija 12 – 18 vjec

  ! Paketa e vlefshme nga data 1 Tetor – 28 Nentor & 2  – 20 Dhjetor !


   

 • Paketa speciale ne Nentor

  2 nete / 3 dite – 220€ per 2 persona

  Paketa perfshin : 

  1.  Akomodimi 2 nete ne Dhome Standarte ose Superiore (sipas disponueshmerise)
  2.  Mengjese dhe Darka
  3.  Muzike Live ne date 28 & 29 Nentor
  4.  Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)
  5.  Perdorimi Falas i pishines dimerore , sauna dhe fitness
  6.  Parking Falas
  7.  WIFI falas

  Dreka – 43euro / cifti shtese per 2 nete dhe 3 dite

  Politikat e femijeve :
  1. 0 – 2,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – Falas
  2. 3 – 11,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – 45euro

  Taksa shtese e qytetit (jo e perfshire ne cmim , paguhet ne Check In)

  – 1.3€ personi i rritur
  – 0,50€ femija 0 – 12 vjec
  – 0,90€ femija 12 – 18 vjec

  ! Paketa e vlefshme nga data 28 Nentor – 1  Dhjetor !


   

 • Four Points by Sheraton KOLASHINE
  3

  ditor

  3 Ditor
 • Oferta Speciale

  2 Nete – 139€ per 2 persona

  Ne cmim perfshihet : 
  1. Akomodimi ne Dhome Premium
  2. Mengjeseri per 2 persona
  3. Perdorimi falas i Sauna , Hamam , Jacuzzi , Fitness Center
  4. Parking
  5. WI-FI

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 6,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 7 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate

  ! Paketa e vlefshme nga data 15.10.2019 deri ne 20.12.2019 !


   

 • Oferta Individuale

  ! Paketa e vlefshme nga data 1 Tetor – 20 Dhjetor  !

  2 Nete – 156€ per 2 persona – dhome Standarte ose Premium (sipas disponueshmerise)
  2 Nete – 260€ per 2 persona – Junior Suite
  2 Nete – 300€ per 2 persona – Junior Suite Classic


   

 • Oferta Individuale

  ! Paketa e vlefshme nga data 2 Janar – 7 Janar 2020 !

  2 Nete – 296€ per 2 persona – dhome Standarte ose Premium (sipas disponueshmerise)
  2 Nete – 360€ per 2 persona – Junior Suite
  2 Nete – 400€ per 2 persona – Junior Suite Classic


   

 • Oferta Individuale

  ! Paketa e vlefshme nga data 8 Janar 2020 – 15 Mars 2020 !

  Cmimet nga e diela – e enjte

  2 Nete – 196€ per 2 persona – dhome Standarte ose Premium (sipas disponueshmerise)
  2 Nete – 300€ per 2 persona – Junior Suite
  2 Nete – 360€ per 2 persona – Junior Suite Classic

  Cmimet nga e premtja – e diele

  2 Nete – 256€ per 2 persona – dhome Standarte ose Premium (sipas disponueshmerise)
  2 Nete – 340€ per 2 persona – Junior Suite
  2 Nete – 380€ per 2 persona – Junior Suite Classic


  Te gjitha paketat e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi ne dhomen sipas perzgjedhjes
  2. Mengjesi dhe Darka per ditet e qendrimit
  3. Perdorimi falas i Sauna , Hamam , Jacuzzi , Fitness Center
  4. Parking
  5. WI-FI

  Shtesa per dreke – 12€ / personi

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 2,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 3 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 35euro per nate


  Taksa shtese e qytetit (jo e perfshire ne cmim , paguhet ne Check In)

  – 1.3€ personi i rritur
  – 0,50€ femija 0 – 12 vjec
  – 0,90€ femija 12 – 18 vjec


   

 • Paketat per Vitin e Ri

  2 Nete – 690€ per 2 persona – dhome dyshe
  2 Nete – 790€ per 2 persona – Junior Suite

  3 Nete – 840€ per 2 persona – dhome dyshe
  3 Nete – 966€ per 2 persona – Junior Suite

  Cmimet me siper perfshijne :
  1. Darka festive te nates se nderrimit te viteve & muzike live ne 31 Dhjetor dhe 1 Janar.
  2. Mengjesi dhe Darka
  3. Perdorimi i Sauna , jacuzzi dhe fitness
  4. Free Parking & WIFI
  5. Transferta falas nga Hoteli ne zonen e Ski
  6. 20% discount ne trajtimet SPA

  Taksa shtese e qytetit (jo e perfshire ne cmim , paguhet ne Check In)

  – 1.3€ personi i rritur
  – 0,50€ femija 0 – 12 vjec
  – 0,90€ femija 12 – 18 vjec


 • AVALA RESORT & VILLAS BUDVA
  3

  ditor

  3 Ditor
 • Paketa per festat e Nentorit 

  Per 2 persona per 2 nete- 160 euro paketa

  Ne pakete perfshihet :

  1. Akomodimi ne dhome dyshe
  2. Pija e mireseardhjes
  3. Mengjesi dhe darka bufe
  4. Dhurate mireseardhje
  5. Perdorimi i qendres Spa (Fitness , sauna , pishina , jacuzzi , banjo turke)
  6. Upgrade ne dhome me pamje nga deti (sipas disponueshmerise)
  7. Parking
  8. Wifi
  9. 20% ulje ne Restaurant A La Carte
  10. Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)

  Politikat e tjera :
  1. Minimumi i qendrimit 2 nete
  2. Paketa nuk perfshin taksen 1.5euro per person


  ! E vlefshme nga data 22 Nentor deri ne 2 Dhjetor !

 • Paketa dimerore

  Per 2 persona per 2 nete – 170euro paketa

  Ne pakete perfshihet :

  1. Akomodimi ne dhome dyshe
  2. Pija e mireseardhjes
  3. Mengjesi dhe darka bufe
  4. Dhurate mireseardhje
  5. Perdorimi i qendres Spa (Fitness , sauna , pishina , jacuzzi , banjo turke)
  6. Upgrade ne dhome me pamje nga deti (sipas disponueshmerise)
  7. Parking
  8. Wifi
  9. 10% ulje ne Restaurant A La Carte
  10. Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)

  Politikat e tjera :
  1. Minimumi i qendrimit 2 nete
  2. Paketa nuk perfshin taksen 1.5euro per person


  ! E vlefshme nga data 5 – 23 Nentor & 2 – 29 Dhjetor !

 • Paketa e Krishtlindjeve

  Per 2 persona per 2 nete – 155euro paketa

  Ne pakete perfshihet :

  1. Akomodimi ne dhome dyshe
  2. Pija e mireseardhjes
  3. Mengjesi dhe darka bufe
  4. Dhurate mireseardhje
  5. Perdorimi i qendres Spa (Fitness , sauna , pishina , jacuzzi , banjo turke)
  6. Upgrade ne dhome me pamje nga deti (sipas disponueshmerise)
  7. Parking
  8. Wifi
  9. 20% ulje ne Restaurant A La Carte
  10. Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)

  Politikat e tjera :
  1. Minimumi i qendrimit 2 nete
  2. Paketa nuk perfshin taksen 1.5euro per person


  ! E vlefshme nga data 5 – 23 Nentor & 2 – 29 Dhjetor !


   

 • Paketat per Vitin e Ri

  Qendrimi 2 nete

  2 Nete – 392€ per 2 persona – Dhome Standarte
  2 Nete – 432€ per 2 persona – Dhome Superiore
  2 Nete – 530€ per 2 persona – Executive Suite

  Qendrimi 3 nete

  3 Nete – 498€ per 2 persona – Dhome Standarte
  3 Nete – 549€ per 2 persona – Dhome Superiore
  3 Nete – 675€ per 2 persona – Executive Suite

  Ne pakete perfshihet :

  1. Akomodimi ne dhome dyshe
  2. Pija e mireseardhjes
  3. Mengjesi dhe darka bufe
  4. Darka GALA e Nates se Vitit te Ri
  5. Dhurate mireseardhje
  6. Perdorimi i qendres Spa (Fitness , sauna , pishina , jacuzzi , banjo turke)
  7. Upgrade ne dhome me pamje nga deti (sipas disponueshmerise)
  8. Parking
  9. Wifi
  10. 20% ulje ne Restaurant A La Carte
  11. Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)

  Politikat e tjera :
  1. Minimumi i qendrimit 2 nete
  2. Paketa nuk perfshin taksen 1.5euro per person