Radika Mountain Resort MAVROVA
 • Cmimet dimerore te vlefshme nga data 2 Dhjetor 2019 – 2 Prill 2020 (duke perjashtuar date 26 Dhjetor-26 Janar)

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 55€/personi/nata
  Junior Suite – 65€/personi/nata
  Apartament – 75€/personi/nata
  Presidential apartament – 140€/personi/nata

   

 • Cmimet dimerore te vlefshme nga data 26 Dhjetor 2019 – 26 Janar 2020

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 75€/personi/nata
  Junior Suite – 85€/personi/nata
  Apartament – 95€/personi/nata
  Presidential apartament – 160€/personi/nata

  Cmimet e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi sipas dhomes me mengjese
  2. Taxa e turistit
  3. Qendra SPA (pishina dimerore , Jacuzzi , sauna , fitness)
  4. Qendra e Sportit (futboll , teniss , bilardo)
  5. Kopeshti per femije
  6. Parking
  7. WIFI

  Shtesat e vakteve : 
  1. Dreka – 15€/personi
  2. Darka – 15€/personi

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 3,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 4 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate

   


   

 • Krishtlindjet ne Radika, paketa per 3 nete qendrimi (paketa e vlefshme nga data 22 Dhjetor deri ne 27 Dhjetor)

   

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 229€/personi/ 3 nete
  Junior Suite – 280€/personi/ 3 nete
  Apartament – 280€/personi/ 3 nete
  Presidential apartament – 390€/personi/ 3 nete

  Cmimet e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi sipas dhomes per 3 nete
  2. Mengjesi dhe Darka per ditet e qendrimit
  3. Nata GALA e Krishtlindjeve me muzike Live
  4. Pijet per naten GALA
  5. Pija e mireseardhjes ne Check In
  6. Transport falas ne qendren e Ski Zare Lazareski
  7. Taxa e turistit
  8. Qendra SPA (pishina dimerore , Jacuzzi , sauna , fitness)
  9. Qendra e Sportit (futboll , teniss , bilardo)
  10. Kopeshti per femije
  11. Parking
  12. WIFI

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 3,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 4 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate


   

 • Viti i Ri ne Radika , paketa per 2 nete qendrimi (paketa e vlefshme nga data 31 Dhjetor 2019 deri ne 2 Janar 2020)

  Akomodimi ne dhome :
  Superiore – 318€/personi/ 2 nete
  Junior Suite – 338€/personi/ 2 nete
  Apartament – 358€/personi/ 2 nete
  Presidential apartament – 480€/personi/ 2 nete

  Cmimet e mesiperme perfshijne : 
  1. Akomodimi sipas dhomes per 2 nete
  2. Mengjesi dhe Darka per ditet e qendrimit
  3. Nata GALA e Vitit te Ri me muzike Live
  4. Pijet per naten GALA
  5. Pija e mireseardhjes ne Check In
  6. Transport falas ne qendren e Ski Zare Lazareski
  7. Taxa e turistit
  8. Qendra SPA (pishina dimerore , Jacuzzi , sauna , fitness)
  9. Qendra e Sportit (futboll , teniss , bilardo)
  10. Kopeshti per femije
  11. Parking
  12. WIFI

  Politikat e femijeve : 
  1. Femijet 0 – 3,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome – FALAS
  2. Femijet 4 – 11,99 vjec ne akomodimin me dy te rritur ne dhome paguajne 25euro per nate

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020