BIANCA RESORT & SPA KOLASHINE
 • Paketa Vjeshte 

  2 nete / 3 dite – 172€ per 2 persona

  Paketa perfshin : 

  1.  Akomodimi 2 nete ne Dhome Standarte ose Superiore
  2.  Mengjese dhe Darka
  3.  Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)
  4.  Perdorimi Falas i pishines dimerore , sauna dhe fitness
  5.  Parking Falas
  6.  WIFI falas

  Dreka – 43euro / cifti shtese per 2 nete dhe 3 dite

  Politikat e femijeve :
  1. 0 – 2,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – Falas
  2. 3 – 11,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – 45euro

  Taksa shtese e qytetit (jo e perfshire ne cmim , paguhet ne Check In)

  – 1.3€ personi i rritur
  – 0,50€ femija 0 – 12 vjec
  – 0,90€ femija 12 – 18 vjec

  ! Paketa e vlefshme nga data 1 Tetor – 28 Nentor & 2  – 20 Dhjetor !


   

 • Paketa speciale ne Nentor

  2 nete / 3 dite – 220€ per 2 persona

  Paketa perfshin : 

  1.  Akomodimi 2 nete ne Dhome Standarte ose Superiore (sipas disponueshmerise)
  2.  Mengjese dhe Darka
  3.  Muzike Live ne date 28 & 29 Nentor
  4.  Check In i hershem dhe Check Out i vone (sipas disponueshmerise)
  5.  Perdorimi Falas i pishines dimerore , sauna dhe fitness
  6.  Parking Falas
  7.  WIFI falas

  Dreka – 43euro / cifti shtese per 2 nete dhe 3 dite

  Politikat e femijeve :
  1. 0 – 2,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – Falas
  2. 3 – 11,99 vjec nese akomodohet me 2 te rritur ne dhome – 45euro

  Taksa shtese e qytetit (jo e perfshire ne cmim , paguhet ne Check In)

  – 1.3€ personi i rritur
  – 0,50€ femija 0 – 12 vjec
  – 0,90€ femija 12 – 18 vjec

  ! Paketa e vlefshme nga data 28 Nentor – 1  Dhjetor !


   

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 694000016
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane, Tel: +355 682059020