Udhetimet per javen 24 – 30 Korrik

 

Cdo jave ne Zenith Travel nisemi drejt destinacioneve shqiptare: Riviera, Theth, Valbone…si dhe destinacionet e huaja Lefkada, Zakynthos.

Shiko datat e paketave turistike per javen 24-30 Korrik dhe prenoto udhetimin tend te rradhes.

 

E Merkure 26 Korrik

Zakynthos (4 dite 26-29) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/zakynthos-4-dite/

 

E Premte 28 Korrik

Lefkada (3 Dite)

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada/

Lefkada (7 Dite)

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-7-dite/

Riviera Shqiptare (3 Dite)

Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/riviera-shqiptare/

 

E Shtune 29 Korrik

 

Valbone (2 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/valbone/

Theth (2 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/touristpackage/thethi/

 

E Diele 30 Korrik

Lefkada (5 dite) Detajet e Udhetimit: http://zenithtravel.al/summer/lefkada-5-dite/