Zip Line ne Rugove 1 Dite 15€
Vizitohen:
Data e Udhetimit:
 • ► 23, 29, 30 Shtator
 • ► 3 , 7 , 10 , 14 , 17 , 21 , 24 , 28 , 31 Tetor
 • ►4 , 11 , 18 , 25 Nentor

Programi:

Vizitohet gryka e Rugove, Shpella e Radacit ( Bukuroshja e Fjetur) Ujvara e Drinit dhe burimi i Drinit te bardhe. Gjithashtu ne gryken e Rugoves keni mundesi te perjetoni dhe adrenalinen e Zip Line, i cili eshte 650 meter i gjate.

Nisja behet ne oren 6:00 nga Tirana, pastaj nje ndalese ne luginen e lumit Drin ( KUKES) per te bere pushimin e pare. Pas pushimit nisemi drejt qytetit te Pejes . Kalohet ne periferi te qytetit te Prizrenit dhe mes per mes qytetit te Gjakoves per te arritur ne Peje. Mberritja ne gryken e Rugoves rreth ores 11:30 .Orar i lire per te shijuar adrenalinen e sportit te ZIP LINE . Ata qe nuk duan te perjetojne Zip line jane te lire te konsumojne dicka ne barin aty prane ose te shijojne natyren. Pas xhiros me Zip Line nga gjith grupi i drejohemi pjeseve me te bukura natyrore te zones.Me pas shkojm nisemi drejt burimit te Drinit te bardhe. Aty vizitojme Ujvaren e Drinit te Bardhe, Shpellen e Radacit dhe me pas konsumojme dreken ne nje nga restorantet aty prane.Vazhdimi i udhetimit drejt Prizrenit , Ndales ne qendren tregetare ETC.Kthimi per ne Tirane perseri nga dogana e Morines me ndalesa te shkurtra gjate rruges .

Mberritja ne Tirane rreth ores 21:00 te darkes .Fundi i sherbimit tone !

15€

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE
 • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *ZIP LINE - 10€
 • *SIGURACIONI JETES NE UDHETIM
 • Shenim

  #Politikat e Femijeve

  • 0-2.99 vjec janë falas;
  • 3-12 vjec 10 Euro .
  • Mbi 12 vjec paguan si i rritur;
  • Nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

  #SHENIM

  ►Per rezervim duhet te paguani shume e plote .

  ►Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,