Viti i Ri Në Mavrovë 3 & 4 Ditë €135
Vizitohen:
Data e Udhetimit:
  • ► 31 Dhjetor -2 Janar ( 2 Nete qendrim)
  • ► 30 Dhjetor -2 Janar ( 3 Nete qendrim)

Programi:

Viti i Ri në Mavrovë.
Nisja më 31 Dhjetor dhe qëndrimi 2 ose 3 netë.

Hotel Mirage 4* ,€135 , Mbremja Gala e perfshire
HOTEL LODGE 3* , €149 + €30 Mbremja Gala
HOTEL SPORT 3* , €159 + €30 Mbremja Gala
HOTEL BISTRA 4*, €179 + €30 Mbremja Gala

- Hotel Mirage 4*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netet e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live ;
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Lodge 3*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netet e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Sport 3*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live (Tek Bistra);
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

- Hotel Bistra 4*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi;
2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live;
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

OPSIONALE : Per Transportin me autobus extra €25

POLITIKAT E FEMIJEVE :

0-4.99 vjec PA PAGESE NE HOTEL ( Transporti €20 )
5-11.99 vjec 50 % discount ne hotel ( Transporti €20 )

Turi 2 ditor

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,