Viti i Ri Në Mavrovë 3 Ditë €145
Struge - Mavrove
  • ► 31 Dhjetor -2 Janar

Programi:

Viti i Ri në Mavrovë.
Nisja më 31 Dhjetor - Kthimi ne 2 Janar ,qëndrimi 2 netë.

HOTEL MIRAGE 4* ,€145 , Mbremja Gala e Perfshire.

- Hotel Ambient 3*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel .
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netet e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live ;

- Hotel Mirage 4*
Në pagesë përfshihen:
1. Akomodim në hotel .
2. Mëngjeset dhe darkat për të gjitha netet e qëndrimit;
3. Darka speciale e Vitit të Ri me Pijet pa limit të përfshira dhe Muzikë live ;
4. Përdorimi Falas i Pishinës së Brendshme, Sauna, Xhakuzi dhe Fitnes.

OPSIONALE : Per Transportin me autobus extra €25

<strong> Politikat e Femijeve Ne HOTEL  </strong>

0-2.99 free ,

3 - 5.99 50% discount ,

6 - 11.99 20% discount

( Hotelet ndodhen ne qytetin e Struges , transporti perfshin edhe vajtjen ne Mavrove ne dt 1 Janar )

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School