Viti i Ri në Lefkada 3 Ditë €99
Lefkada - Parga - Janine
  • ► 31 Dhjetor - 2 Janar

Programi:

Nisja ne dt 31 Dhjetor .
Qendrim 2 nete 3 dite .
Darka Speciale e vitit te ri .

- Hotel Tesoro 4* , €99

Perfshihet Ne Cmim :

-Akomodimin ne hotel 2 nete qendrimi
-Mengjeset dhe darkat
-Darka Speciale e Vitit te Ri
-Shoqerues gjate udhetimit

Nuk perfshihet Ne Cmime :

-Transporti me autobus 40 Euro/person

-Taksa lokale e ligjit te ri Grek Hotel 3* 1.5 Euro nata per dhome.

Politikat e Femijeve Ne HOTEL

0-2.99 free ,

3 - 5.99 50% discount ,

6 - 11.99 20% discount

€99

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School