Viti i Ri Në Lefkada 3 Ditë €95
Vizitohen:
Data e Udhetimit:
  • ► 31 Dhjetor - 2 Janar

Programi:

Nisja ne dt 31 Dhjetor .
Qendrim 2 nete 3 dite .
Darka Speciale e vitit te ri

- Hotel Tesoro 4* , €95
- Hotel Ionian Blue 5* , €109

Perfshihet Ne Cmim :

-Akomodimin ne hotel 2 nete qendrimi
-Mengjeset dhe darkat
-Darka Speciale e Vitit te Ri
-Perdorimi i Pishines dimerore per hotel Ionian Blue

Opsionale : Transporti Extra €45

Nuk perfshihet Ne Cmim :

Taksa lokale e ligjit te ri Grek .

-Hotel 5* 4 Euro nata per dhome .
-Hotel 4* 3 Euro nata per dhome .
-Hotel 3* 1.5 Euro nata per dhome.

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,