Viti i Ri Në Brezovicë 3 Ditë €155
Brezovice - Prevalle - Prizreni
  • ►31 Dhjetor - 2 Janar

Programi:

Hotel Yjet e Sharrit 3 Dite €155

Hotel  Sharri 3 Dite €195

Date 31 Dhjetor - 2 Janar

Ne Çmim perfshihet :

1.Akomodimi ne hotel perkates .

2.Mengjeset ne hotel .

3.Mbremja Gala e dt 31 Dhjetor  .(Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike).

4.Personat  qe akomodohen tek Yjet e Sharrit   shfrytezojn mbremjet si me posht 

Darken e nderrimit te viteve tek restoranti i hotel SHARRIT ne ambjet festive plus (Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike).
Darken e dt 1 Janar ne restorantin e hotel Yjet e Sharrit .
5.Perdorimi i pishines dimerore ( per personat e hotel Sharrit ) 

6.Transporti vajtje ardhje .

Shenim : Nisja nga Tirana ne oren 09:00 te mengjesit ( nisja nga Durresi ne oren 08:15)

Ne cmim nuk perfshihet :

1.Drekat .

2.Siguracioni i jetes ne udhetim .

Politikat e Femijeve 

0-2.99 free ,

3 - 5.99 50% discount ,

6 - 11.99 20% discount

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School