Viti i Ri Në Brezovicë 3 Ditë €135
Vizitohen: Brezovice - Prizreni
Data e Udhetimit:
  • ►31 Dhjetor - 2 Janar

Programi:

Hotel Yjet e Sharrit 3 Dite €135

Date 31 Dhjetor - 2 Janar

Ne Çmim perfshihet :

1.Akomodimi ne hotel Yjet e Sharrit .

2.Mengjeset ne hotel .

3.Mbremja Gala e dt 31 Dhjetor tek hotel Sharri .(Pije pa limit alkolike dhe jo alkolike).

4.Darka e dt 1 Janar tek hotel Yjet e Sharrit .

5.Transporti vajtje ardhje .

Ne cmim nuk perfshihet :

1.Drekat .

2.Siguracioni i jetes ne udhetim .

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,