Viti i Ri Në Bitola – 3 Ditë €129
Vizitohen: Bitola - Struge - Oher
Data e Udhetimit:
  • ► 31 Dhjetor - 2 Janar

Programi:

Hotel Epinal 4* Bitola - Manastir , 3 Dite €129

Date 31 Dhjetor - 2 Janar

Ne Cmim perfshihet :

1.Akomodimi ne hotel Epinal 4*

2.Mengjeset + darkat

3.Mbremja Gala e 31 Dhjetorit ( Pijet nuk perfshihen)

4.Transporti vajtje ardhje + vizitat ne Oher & Struge.

5.Perdorimi i Pishines dimerore , sauna ,jacuzi.

Dita e Parë :

Nisja nga Tirana për në Bitola. Ndalesa ne Oher . Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë mbremje festive në Hotel.

Dita e Dytë :

Mëngjes në Hotel. Kohe e lire per ski dhe per te shijuar natyren e bardh te Bitoles dhe pistes se skive PELISTER . Darkë dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë :

Mëngjes në Hotel. Paradite e lire . Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesa ne Oher gjatë rrugës. Mbrritja ne Tirane .

Fundi i sherbimit tone .

Ne cmim nuk perfshihen : Drekat , siguracioni i jetes ne udhetim , gjithcka qe nuk eshte permendur me siper .

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,