VALBONË – 2 DITË ALL INCLUSIVE 6900 LEKË
VALBONË, GJAKOVË, PRIZREN
 • ► 29-30 Nëntor
 • ► 5-6 , 12-13 , 19-20 , 26-27 Dhjetor

Programi:

►Dita e parë:

► Nisja nga Tirana në orën 06:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00.

► Nisja nga Elbasani në  orën 05:00.

Vazhdimi i udhëtimit drejt pikës së kontrollit në Morinë me një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës.
Vizitë në Gjakovë. Mbërrijmë në Valbonë. Konsumojmë drekën me gatime tradicionale. Akomodimi në hotel/bujtinë dhe më pas nisim të zbulojmë e prekim nga afër natyrën mbresëlënëse që alpet shqiptare përcjellin. Darka në hotel/bujtinë.

►Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel/bujtinë. Shëtitje e lirë në natyrë. Më pas viztiojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Prizrenit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij, gjithashtu të konsumojmë edhe drekën. Nisja për kthim me një ndalesë të shkurtër (opsionale) gjatë rrugës.

Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

►Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

SUGJERIM:
NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

 

 

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *AKOMODIMI NË HOTEL/BUJTINË
 • *MËNGJESI, DREKA, DARKA
 • *GUIDA GJATË GJITHË UDHËTIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *HYRJET NË MUZE
 • *PIJET GJATË VAKTEVE
 • *GJITHÇKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKËN "NË ÇMIM PËRFSHIHET"
 • Shenim

  POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-5.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 50 % ZBRITJE
  • MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

  SHENIM

  ►Nese dogana e Kosoves ndodh qe mund te mos kete te drejt kalimi ne dite te caktuara, kthimi per ne Tirane behet nga segmenti rrugor ( Bajram Curri – Has – Kukes).

  ► Akomodimi ne dhome Teke (single) ka pagese shtese ne varesi te hotelit/bujtines ku qendrohet.

  ► Nese krevati nuk do te jete dopjo, do te jene dy krevat teke te bashkuar.

  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)

  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1-3 ditë para.

  ► Per rezervim nevojitet 50% e pageses parapagim dhe pjesa tjeter 5 dite para nisjes.

  ► Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.

  ► Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

  ► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .