RAZËM – SHKODËR 1 DITË €10
Razëm- Kalaja e Rozafes - Shkodër
 • ► 1 ,2 ,3 , 4, 5, 9, 10,16,17,23, 24, 30, 31 Janar.

Programi:

► Nisja nga Tirana në orën 06:30. 

► Nisja nga Durrësi  në  orën 05:45. (Pagese extra 300 Leke/personi)

► Nisja nga Elbasani në  orën 05:45. (Pagese extra 300 Leke/personi)

Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në kalanë e Rozafës. Mbërrijmë në Razëm ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës.

Kthehemi në qytetin e Shkodrës ku do kemi mundësi të vizitojmë pedonalen karateristike të qytetit dhe jo vetëm.

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me Automjet Komod
 • *Shoqerues Shqiptare
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka
 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  Politikat e femijve:

  0 – 2.99 Vjeç pa pagese

  3 – 5.99 Vjeç 40 % ulje

  Mbi 6 vjeç pagese e plote

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1 DITË PARA.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .