PRISHTINË – PRIZREN 1 DITË €14
Prishtine , Prizren
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30 Nëntor

Programi:

►Nisja nga Tirana bëhet në orën 06:00 .

►Nisja nga Durrësi bëhet në orën 05:00 .

►Nisja nga Elbasani bëhet në orën 05:00 .

Në vijimësi të udhëtimit tonë drejt qytetit të Prishtinës do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Mbërrijmë në Prishtinë paradite  dhe vizitojmë pjesën qëndrore të qytetit.

Rreth mesditës do të vazhdojmë drejt Prizrenit ku do të vizitojmë qytetin e vjetër të Prizrenit, Urën e të Dashuruarve, Urën e Gurit, Sheshin e Shatërvanit, Lidhjen e Prizrenit .Kohe e lire per konsumimin e drekes .

Nisemi në rrugën e kthimit drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër në autogrill. Mbërritja në Tiranë , Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

 

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

►Sugjerim: NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE.

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me automjet komod
 • *Shoqëruesi i grupit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka ne Prizren
 • Shenim

   

  Politikat e femijve:

  0 – 2.99 Vjeç pa pagese

  3 – 5.99 Vjeç 40 % ulje

  Mbi 6 vjeç pagese e plote

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1- DITË PARA.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .