PRISHTINE – PRIZREN, 2 DITE 45 EURO
Vizitohen: VIZITOHEN: PRISHTINE – PRIZREN - SUHAREK
Data e Udhetimit:
 • ► , 7-8 , 9 -10 Mars

Programi:

- Dita e pare: Nisja në orën 06:00 tek pallati i sportit " Asllan Rusi "Vazhdojme drejt doganes se Morines. Ndalese per kafe gjate rruges. Pas procedurave  doganore I drejtohemi kryeqytetit te Kosoves , Prishtines . Do të vizitojmë disa nga pikat kryesore që përbëjnë atraksion turistik dhe na flasin më shumë për historinë e Prishtinës, si Librarinë Kombëtare, monumentin Newborn dhe Statujën e Skënderbeut. Pasi njihemi me këtë qytet ulemi per të konsumuar drekën në një nga restorantet tradicionale të Prishtinës. Pas konsumimit të drekës vazhdojmë udhëtimin tonë drejt qytetit të Suharekes . Akomodimi ne hotel . Konsumimi I darkes me muzik festive .

- Dita e dyte: Pas mengjesit nisemi per ne qytetin e Prizrenit  ku do të vizitojmë Muzeun e Lidhjes së Prizrenit, Pazarin e Vjetër, Xhaminë , Kalane e qytetit dhe Shopping ne qendren Tregtare te Prizrenit. Pas konsumimit te drekes nisja per ne Tirane.

Fundi i sherbimit tone !

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti vajtje -ardhje me automjet komod
 • *Akomodimi ne hotel 3*
 • *Mengjesi + darka
 • *Mbremje festive
 • *Shoqerues shqiptar gjate gjithe udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Gjithcka qe nuk eshte permendur ne program
 • *Siguracioni jetes
 • *Drekat
 • Shenim


  POLITIKAT E FEMIJEVE:

  0-2 VJEC PA PAGESE
  3-12 VJEC PAGUAJNE 50 % e shumes
  MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,