Podgorice 1 Ditë €15
Vizitohen: Ujevara Niagara - Podgorice
Data e Udhetimit:
 • ► 18 , 19 , 25 , 26 Maj
 • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Qershor

Programi:

Nisja nga Tirana ne oren 06:00 ne mengjes (Nisja nga Durresi ne oren (05:40)
Kryerja e procedurave kufitare ne doganen e Hanit te Hotit.

Nisja per tek ujvara “Niagara” ne periferi te Podgorices. Mberritja tek “Niagara” ku mund te kemi

mundesine te bejme fotografi te mrekullueshme ne nje nga pikat turistike me te bukura te Malit te Zi.

Me pas, dreka ne Restorant Niagara buze ujvares. Dreka nuk eshte e perfshire ne cmim( 12 euro extra)

Pas drekes festive, nisja për në qendren e famshme tregtare DELTA CITY ne Podgorice.

Me pas, kthimi ne Tirane dhe Durres.

Fundi i sherbimit tone .

Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

€15

Ne cmim perfshihet

 • *Udhetimi me autobus komfort
 • *Shoqerues gjate gjithe udhetimet
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka ( me Muzike ) 12 euro extra
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
  ► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 1-2 ditë para.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
  ► NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School