Mavrovë 1 Ditë €15
Vizitohen: Mavrove
Data e Udhetimit:
 • ► 16, 19 , 20 , 23 , 26 , 27 ,30 Janar
 • ► 2 , 3, 6, 9, 10, 13, 16, 17, 20, 23, 24, 27 Shkurt

Programi:

Mavrove :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe gjate rruges per ne doganen e Qafe Thanes .
• Kryerja e procedurave doganore .
• Mberritja ne Mavrove .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardh dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 - 15:30 nisemi per kthimin ne Tirane.
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 - 22:00

• Fundi i sherbimit tone .

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

€15

Ne cmim perfshihet

 • *Transport me autobus komfort
 • *Shoqerues Shqiptar gjate gjithe udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Pajisjet e Skive
 • *Siguracioni i Shendetit ne Udhetim
 • Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,