Kolashinë 1 Ditë €15
Vizitohen: Kolashine
Data e Udhetimit:
 • ► 16, 19 , 20 , 23 , 26 , 27 ,30 Janar
 • ► 2 , 3, 6, 9, 10, 13, 16, 17, 20, 23, 24, 27 Shkurt

Programi:

Kolashine :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe gjate rruges per ne doganen e Hanit te Hotit .
• Kryerja e procedurave doganore .
• Mberritja ne Kolashine .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardh dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 14:00 - 15:00 nisemi per ne qytetin e Podgorices .
• Ndales ne qendren tregtare Delta CIty rreth 1 ore .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 - 22:00

• Fundi i sherbimit tone .

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,

€15

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me autobus komod
 • *Guida
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Pajisjet e skive
 • *Siguracioni i shendetit ne udhetim
 • *Gjithcka qe nuk eshte permendur ne rubriken "ne cmim perfshihet"
 • Shenim

  #POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS;
  • 3- 11.99 VJEC PAGUAJN 10 EURO

  #SHENIM
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,