Kepi I Rodonit 1 Ditë 1200 Lekë
Vizitohen: Kepi i Rodonit
Data e Udhetimit:
 • ► 6 , 7 , 13 , 14 , 20 , 21 , 27 , 28 Prill
 • ► 4 , 5 , 11 , 12 , 18 , 19 , 25 , 26 Maj
 • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Qershor
 • ► 6 , 7 , 13 , 14 , 20 , 21 , 27 , 28 Korrik
 • ► 3, 4 ,10 ,11 , 17 , 18 , 24 , 25 , 31 Gusht

Programi:

Nisemi nga Tirana ne oren 08:00 drejt Kepi te Rodonit. qe eshte nje nder vendet me interesante qe ka Shqiperia. Eshte kepi me i madh ne vendin tone, nje vend me shume histori, kujtojme ketu qe eshte ndertuar nje Kala qe ne kohen e Skenderbeut.
Pasi te arrijme atje do bejme nje eksplorim te zones duke kaluar nga njera ane e kepit ne tjetren, do te kemi mundesi te shohim dhe rrenojat e ndertesave qe datojne shekuj me pare te ndertuara. Pasi te kemi perfunduar explorimin do te ndalojme per te kosumuar dreken BBQ dhe kush ka deshire te lahet ne ujrat e detit Adriatik , lojrat dhe aktivitetet nuk do te mungojn. Rreth ores 17:00 nisim udhetimin per ne kthim ne Tirane .

Fundi I sherbimit tone !

Duhet te keni me vete :

Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata,veshje sportive per ecje dhe shume energji .

Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

1200 Lekë

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me minibus komod
 • *Shoqerues gjate gjithe udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka BBQ 500 lekë
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 3 DITE PARA NISJES .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 2.99 VJEC PA PAGESE

  3 – 5.99 VJEC 40 % DISCOUNT

  MBI 6 VJEC PAGESE E PLOTE .

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,