KARABURUN – SAZAN 1 DITË 2800 Lekë
Vizitohen: Sazan - Karaburun
Data e Udhetimit:
 • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 ,19 , 22 , 23 ,26, 29 , 30 Qershor
 • ► 3 ,6 , 7 , 10 , 13 , 14 , 17 , 20 , 21 ,24 , 27 , 28 , 31 Korrik
 • ► 3, 4 ,7, 10 ,11 ,14 , 17 , 18 , 21, 24, 25 , 28 , 31 Gusht
 • ► 1 , 4 , 7 , 8 , 11 , 14 , 15 Shtator

Programi:

-Nisja nga Tirana ne oren 06:00 ( Nisja nga Durresi ne oren 06:30 ) .

Pushim i shkurter gjate rruges .Mberritja ne Vlore . Ne oren 9.30 nisim lundrimin me anije nga porti i Vlores .Ndales dhe vizite rreth 1 ore ne ishullin e Sazanit . Vizite panoramike ne shpellen e Haxhi Alise .
Plazh ne Karaburun rreth 2 ore . Kjo shetitje e mrekullueshme mbaron rreth ores 18:30 .

Nisja per ne Tirane . Ndales te shkurter gjate rruges . Mberritja ne Tirane rreth ores 20:30.

Fundi i sherbimit tone .

Duhet te keni me vete :

Veshje sportive , atlete , Sandale, Cante shpine, Shishe uji 1 liter.Rroba pambuku per nderrese, Rroba banje , Syze dielli , Fruta te thata , Cokollata .

Sugjerim :

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI I SHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUME MINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE .

2800 LEKË

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti vajtje – ardhje
 • *Bileta e Anijes
 • *Perdorimi i shezllonave ne anije(ne baze te disponueshmerise nga klientet e tjere qe anija do te kete )
 • *Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
 • Shenim

  ► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 3 DITE PARA NISJES .
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  POLITIKAT E FEMIJEVE

  0 – 2.99 VJEC PA PAGESE
  3 – 5.99 VJEC 40 % DISCOUNT
  MBI 6 VJEC PAGESE E PLOTE

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School