DHËRMI – 1 DITË 2000 LEKË
Dhermi - LLogara
 • ► 4 , 5 , 11 , 12 , 18 , 19 , 25 , 26 Korrik
 • ► 1 , 2 , 8 , 9 , 15 , 16 , 22 , 23 , 29 , 30 Gusht
 • ► 5 , 6 , 12 , 13 , 19 , 26 , 27 Shtator

Programi:

PROGRAMI:

►Nisja nga Tirana në orën 06:00 

►Nisja nga Durrësi në orën 06:20 

►Nisja nga Elbasani në orën 05:20 

Gjatë rrugëtimit tonë drejt Dhermiut do të kemi një ndalesë për pushim (per kafe mengjesi) ne autogrillat e aksit rrugor Lushnje – Fier . Pastaj do të vazhdojmë drejt Qafes se Llogarase. Ndalese per foto tek ballkoni i Llogarase. Zona e Dhermiut  është një nga më të preferuarat ne Shqiperi për  te bërë plazh .Rera e bardhe dhe uji i kristalte e bejn nje destinacion teper te kerkuar .

Pasi të mbërrijmë në Dhërmi do të kemi kohë të lirë për plazh deri pasdite rreth orës 17:00. Gjatë gjithë udhëtimit do të keni edhe asistencën e shoqëruesit të grupit i cili do t’iu japi informacionet e nevojshme dhe sugjerimet se si koha e qëndrimit të shfrytëzohet më mirë. Dreka është opsionale dhe mund të konsumohet në restorantet e zonës.

Në rrugën e kthimit do të kemi një ndalesë të shkurtër. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, ujë, rroba për ndërresë, rroba banje sandale ose shapka , cokollata , fruta te thata  dhe shumë energji, etj.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

 

2000 Lekë

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me bus/minibus komod .
 • *Shoqerues gajte gjithe udhetimit .
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Dreka .
 • Shenim

  ► PËR REZERVIM NEVOJITET PAGESË E PLOTË.
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-2 DITË PARA.

  POLITIKAT E FËMIJËVE:

  0 – 1.99 VJEÇ PA PAGESË
  2 – 9.99 VJEÇ 15 % ZBRITJE
  MBI 10 VJEÇ PAGESË E PLOTË

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School