Brod-Dragash-Prizren €12
BROD-PRIZREN
 • ► 10,16,17,23, 24, 30, 31 Janar.
 • 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Shkurt

Programi:

►Nisja nga Tirana bëhet në orën 06:30 .

►Nisja nga Durrësi bëhet në orën 06:00 .

►Nisja nga Elbasani bëhet në orën 06:00 .


Brezovice :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe ne Kukes.
• Procedurat doganore ne doganen e Morines .
• Mberritja ne Brod dhe Dragash prane ski resort Arxhena .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 nisemi per ne qytetin e Prizreni .
• Ndalese ne Prizren , 60 – 90 minuta .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:00

• Fundi i sherbimit tone .

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *GUIDE SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *SIGURACION I JETES NE UDHETIM
 • *GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË KËTË PROGRAM
 • *PAJISJET E SKIVE
 • Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .