Brezovicë 1 Ditë €10
Brezovice , Prizren
 • ► 1 ,2 ,3 , 4, 5, 9, 10,16,17,23, 24, 30, 31 Janar.
 • ► 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 Shkurt

Programi:

►Nisja nga Tirana bëhet në orën 06:30 .

►Nisja nga Durrësi bëhet në orën 06:00 .

►Nisja nga Elbasani bëhet në orën 06:00 .


Brezovice :

• Nisja behet nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe ne Kukes.
• Procedurat doganore ne doganen e Morines .
• Mberritja ne Brezovice .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:00 nisemi per ne Tirane.
• Pushime te shkurtra gjate rruges  .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 21:00

• Fundi i sherbimit tone .

 SHENIM

►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI  PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR  ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

Sugjerohet te keni me vete :

-Veshje Dimerore kundra bores,Kambale ose cizme kundra bores ,Doreza kundra bores ,Cante shpine, Shishe uji 1 Liter, rroba pambuku per nderres ,fruta te thata, cokollata.

Kliko ketu Brezovice 2 ditore

Kliko ketu Brezovice 3 ditore

Kliko ketu Viti I RI Brezovice

€10

Ne cmim perfshihet

 • *Transporti me autobus komod
 • *Guide Shqiptare gjate gjithe udhetimit
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Siguracion I jetes ne udhetim
 • *Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program
 • *Pajisjet e Skive
 • *Taxia per te mberritur tek Pista e Skive, nese ndalohet autobusi nga autoritetet lokale (minimalisht €7)
 • *Taksa lokale 1 euro per hyrjen ne Parkun Kombetar te Brezovices
 • Shenim

  #POLITIKAT E FEMIJEVE
  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS;
  • 3- 11.99 VJEC paguajn 10 euro

  #SHENIM

  ►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSME SI ( MUNGES DOKMENTACIONI , ESPULS ETJ) .

  ►PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

  ►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE.

  ►AGJENCIA NUK MBAN PERGJEGJSI  PER VAJTJEN NE DESTINACIONIN KRYESOR  ME TRANSPORTIN TONE NE RASTE TRAFIKU TE RENDUAR DHE MOSLEJIMI NGA POLICIA LOKALE.

  ►PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET).

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .