Beograd 3 dite 109 Euro
Vizitohen: Beogradi
Data e Udhetimit:
 • 16-18 SHKURT
 • 9-11 , 30 MARS - 01 PRILL
 • 13-15 , 27-29 PRILL
 • 4-6 , 11-13 MAJ

Programi:

►Dita e pare: Ora 04:00, nisja nga Tirana me autobus drejt pikës kufitare të Hani i Hotit. Pas kryrjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Podgorices e më pas të pikës kufitare Bjelopolje që lidh Malin e Zi me Serbine, pas hyrjes në Serbi i drejtohemi qytetit të parë të Serbise, qyteti i Zllatiborit ose “Qyteti i Artë” per nje ndalese te shkurter per dreken dhe vazhdojmë rrugën për në qendrën administrative të Serbise Beograd, ne darke. Akomodimi ne hotel.

►Dita e dyte: Pas mëngjesit fillojmë vizitat në katadralen e madhe të Sv. Saves, kalojmë në rrugën e famshme Skaderlie dhe drejtohemi në sheshin kryesor të qytetit. Pas kësaj do të drejtohemi:

në Kalanë e madhe Kalemegdan;
Beogradin e ri;
uren e re Ada mbi lumin Danub;
Rrugen e Shkodraneve;
pallatin e Presidentit apo dhe ate te Parlamentit;
si dhe ndertesa te tjera muzeale.
Pas kryerjes së vizitave do të drejtohemi në qendrën tregtare USCE ku do të kemi mundësi të organizojmë shoping për rreth 2 orë. Në varesi të dëshirës së grupit dhe me pagesë ekstra mund të organizohet një udhëtim në lumin SAVA dhe DANUB.

►Dita e trete: Mëngjesi ne hotel dhe pastaj marrim rrugën e kthimit për në Atdhe, duke bërë pushime të shkurtëra kafeje. Rruga e kthimit do te jete nga Prishtina.

Ne cmim perfshihet

 • *Udhëtimi me autobus komod vajtje – arrdhje dhe shëtitjet
 • *Akomodimi ne hotel ne qender te Beogradit me mengjes e darke
 • *Shoqërimi me guidë në gjuhën shqipe
 • *Mengjes + Darke
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *Drekat në të gjitha ditët
 • *Hyrjet në muzeume, shëtitjet me anije dhe gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Shenim

  Shenim :
  Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 5 ditë para nisjes.
  Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
  Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School,