APOLLONI – LLOGARA – ZVËRNEC 1 DITË €12
APOLLONI, PARKU KOMBËTAR LLOGARA, ZVËRNEC
 • ► 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • ► 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29, 30 Nëntor

Programi:

► Nisja nga Tirana në orën 07:00.

► Nisja nga Durrësi  në  orën 07:30.

► Nisja nga Elbasani në  orën 06:00.

Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në Parkun Arkeologjik “Apolloni”. Mbërrijmë në Parkun Kombëtar “Llogara” ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës. Opsionale vizita deri tek ballkoni panoramik në qafën e Llogarasë.

Në kthim do të kemi mundësi të vizitojmë ishullin e Zvërnecit dhe manastrin në brendësi të tij.

Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

Fundi i shërbimit tonë!

►Sugjerohet të keni me vete:

 • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.

►Sugjerim:

NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

Ne cmim perfshihet

 • *TRANSPORTI ME AUTOMJET KOMOD
 • *GUIDA SHOQËRUESE GJATË UDHËTIMIT
 • Ne cmim nuk perfshihet

 • *DREKA
 • *HYRJET NË MUZE DHE PARQE
 • *ÇDO GJË QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË "PËRFSHIHET"
 • Shenim

  Politikat e femijve:

  0 – 2.99 Vjeç pa pagese

  3 – 5.99 Vjeç 40 % ulje

  Mbi 6 vjeç pagese e plote

  SHENIM

  ► PER REZERVIM NEVOJITET PAGESE E PLOTE .
  ► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.
  ► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)
  ► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1 DITË PARA.

  Prenoto Tani

   
   

  Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .