4 dite
169

Venecia

Fundjave ne Venecia duke filluar nga 169 €/Person.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj si psh:

– Xhiro me Gondola 40 min – 38€/person.
– Vizite ne te gjitha atraksionet kryesore te qytetit 25€/person
– Bileta e hyrjes ne Doge’s Palace 30€/person
– Tur me guide vendase ne Doge’s Palace & St. Mark’s Basilica 60€/person
– Xhiro me varke ne ishujt Murano, Torcello & Burano 25€/person
– Darke ne anije tradicionale Veneciane 120€/person

DataCmimi
 *********
Centrale 3*189€/Person
Hotel Malibran 3*219€/Person
Smart Holiday 4*199€/Person
Palazzo la Scala 4*229€/Person
Hotel Metropole 5*355 €/Person

Shenim

Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires, perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.Nese deshironi hotele te tjere, kontaktoni me agjentet tane.

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

  • Email: [email protected]
  • Telefoni: +355 68 20 59 020
  • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .