Stamboll 4 dite 249€

Vizitohet: Stamboll
Data e udhetimit: 5 - 8 , 6 - 9 , 12 - 15 , 13 - 16 , 19 - 22 , 20 - 23 , 26 - 29 , 27 - 30 Shtator
4 dite
249
 • Dita e Parë:

  Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 16.05. Mbërritja në Stamboll në 18.45. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transferta nga aeroporti në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 • Dita e Dytë:

  Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika e famshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës. Në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Fjetje në Hotel.

 • Dita e Tretë:

  Mëngjesi në Hotel. Paradite shkohet në Qendrën e Vjetër Tregtare Kapili Carshi.
  Pasdite, OPSIONALE:Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

 • Dita e Katërt:

  Mëngjesi në Hotel. Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Stambolli në 10.05. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 11.05.

 • Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

  Në pagesë përfshihen:
  -Bileta e avionit vajtje – ardhje.
  -Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
  -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
  -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
  -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
  -Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

 • OPSIONALE:
  1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
  2. Shtesë për Darkë €30 për 3 netë.
  3. Kroçiere me Shfaqje dhe Darkë €30, përfshin: Transporti vajtje ardhje nga Hoteli, Shfaqje me Kërcimtarë dhe DJ, Darkë Speciale, Pije jo alkoolike pa kufizim. Zgjat 3 orë.

 • Kujdes: Të gjithë klientët që udhëtojnë për në Turqi duhet të kenë pasaportë te vlefshme për 6 muaj pas datës së kthimit.

  Në pagesë përfshihen:
  -Bileta e avionit vajtje – ardhje.
  -Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
  -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
  -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
  -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
  -Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

 • OPSIONALE:
  1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europën e dhe Azinë €5.
  2. Shtesë për Darkë €30 për 3 netë.
  3. Kroçiere me Shfaqje dhe Darkë €30, përfshin: Transporti vajtje ardhje nga Hoteli, Shfaqje me Kërcimtarë dhe DJ, Darkë Speciale, Pije jo alkoolike pa kufizim. Zgjat 3 orë.

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Rruga e Durresit , prane gjimnazin "Qemal Stafa " , 1001 Tirane .