Budapest

Vizitohet: Budapest
Data e udhetimit: 4-7 Qershor
4 dite
299
 • Dita e Parë :

  Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 17.15 - Mbrritje më 18.45. Transfertë Aeroport - Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

 • Dita e Dytë:

  Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide hungareze në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.

 • Dita e Tretë:

  Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

 • Dita e katërt:

  Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertën për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 15.10 - Mbrritje më 16.35. Fluturimi për në Shqipëri.

 • Në pagesë përfshihen:
  1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
  2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  3. Akomodim në hotel.
  4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 • Në pagesë nuk janë përfshirë:
  1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

 • Në pagesë përfshihen:
  1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
  2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  3. Akomodim në hotel.
  4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
  6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 42 x 32 x 25cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

 • Në pagesë nuk janë përfshirë:
  1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Prenoto Tani

 
 

Kontakt

 • Email: [email protected]
 • Telefoni: +355 68 20 59 020
 • Adresa: Street of Durresi, near by Qemal Stafa High School