Kuba

Paketat jane me kohezgjatje te ndryshme sipas deshires, duke filluar minimumi 7 net, 10, 14 net apo deri ne 3 jave. 

Ne cmim perfshihet:

– Fluturimi me avion vajtje ardhje direkte nga Italia (Roma ose Milano)

– Transfertat aeroport hotel dhe anasjelltas

– Akomodimi ne Hotel me sherbim all inclusive (Mengjes, dreke, darke+pije alkoolike dhe alkoolike pa limit)

– Viza Kubane

– Asistence me perfaqesues nga agjensia

Ne cmim perfshihet:

– Fluturimi me avion vajtje ardhje direkte nga Italia (Roma ose Milano)

– Transfertat aeroport hotel dhe anasjelltas

– Akomodimi ne Hotel me sherbim all inclusive (Mengjes, dreke, darke+pije alkoolike dhe alkoolike pa limit)

– Viza Kubane

– Asistence me perfaqesues nga agjensia